14.4.14

ÖĞRETMEN EVA BEBEK


Farklı bir eva bebekle karşınızdayım. Aldığım güzel siparişlerden bir tanesiydi. Yakın bir arkadaşım öğretmen akrabasının doğum günü için benden bir bebek hazırlamamı istedi. Bende fotoğraflarından  bakarak böyle bir bebek hazırladım . Güzelce paketlendikten sonra da yola çıktı.  Fatma öğretmenin doğum gününü kutluyorum.İnşallah sürpriz eline ulaşınca çok mutlu olur. 

11 yorum:

  1. sevsinler senin öğretmenini çok tatlı olmuş eline sağlık canım benim... çok öpüyorum seni

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim sağol bende çok öptüm seni hediyeleşme etkinliğine de bakıyorum hemen :)

      Sil
  2. Canım blogumda anneler günü bahanesiyle bir hediyeleşme etkinliği düzenledim seni de görmekten mutlu olurum. http://znurundunyasi.blogspot.com.tr/2014/04/hediyeleselim-mi.html

    YanıtlaSil
  3. Zeynep'çiğim, fotoğrafa bakarak yapman ne hoş ! Seninkiler karikatürize ( ama en sevimli halleriyle ) bebekler. Acaba diyorum, farklı yüz çizme tarzları denesen mi, yoksa senin imzan olarak aynı şekilde devam etmek mi daha iyi olur...En iyisini sen bilirsin elbette.
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Nevin Hanım evet bebeklerimin yüz ifadeleri genelde aynı hep mutlu ve gülen bebekler olsun istiyorum çünkü baktıkça neşe versinler etraflarına :) ama fırsat bulduğumda farklı ifadeler denemek de aklımda ..

      Sil
    2. Zeynep'çiğim, benim demek istediğim çizim tekniği yönünden. Mesela göz kaş çizerken farklı biçimde de olabilir ama haklısın, yeni teknik geliştirmek ve seri olarak uygulamak kolay iş değil. Yoksa bence de hep mutlu ve gülen ifadeleri olsun. Çünkü gerçekten, insan bakarken içinden gülümseme geliyor. Ellerine sağlık canım.

      Sil
  4. Çoook güzel olmuş Ellerinize sağlık..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim güzel yorumunuz için .

      Sil
  5. Te ha quedado preciosa. Besos

    YanıtlaSil
  6. Zeynep Abla ellerine sağlık yine harika olmuş :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok değerli!
Sevgiyle kalın...
Zeynep