26.9.12

PEÇETELİK


Ahşap boyama kursumun 2. haftasında yapmış olduğum peçetelik. Önce 1 kat  seçmiş olduğum beyaz  ve yeşil akrilik boyalar ile boyandı . Kuruduktan sonra sünger zımparayla zımparalandı. Üzerine 2.kat boyası atıldı. Uygulanacak peçete seçildi. İstenilen resimler kesilip peçetenin katları ayrıldı ve  peçete tutkalı ile yapıştırıldı. En son 2 kat vernik atılarak tamamlandı. Daha önceden boyamış olduğum zeytinli şişeme de arkadaş gelmiş oldu .:)Güzel bir takım oluşturdular.

6 yorum:

  1. Çok güzel bir peçetelik olmuş Zeynepçim güle güle kullan...

    YanıtlaSil
  2. Merhaba canım...

    vallahi bu internet öyle birşeyki akıl ermiyor ne desem ki sana.

    ben ilk başladığımda bol bol blok takip edip yorum yazıyordum hala daha öyle, tanıdık tanımadık kişilere yorum bırakırım ama bana kimse birşey yazmazdı ben de bunu çok dert ederdim zaman zaman hala bu devam eder yapacak birşey yok .tabiki bazı çok vefalı dostlar hariç.

    Evet dediğin gibi çekiliş yapmakda iyi fikir .birde bol bol yorum yap seni merak edip sana dönenler beğenip eklerler. birde ne kadar sıklıkla yeni yayın yaparsan yani sayfanı güncellersen o kadar çok takipçin olur.

    Valla kelin merhemi olsa... işte benimkide o hesap bende yakında çekiliş düzenlemek istiyorum bakalım kısmet.

    YanıtlaSil
  3. ellerine sağlık güzel olmuş çok beğendim

    YanıtlaSil
  4. Merhaba zeynep abla blogun çok güzel bir kaç ayarlama yapılması lazım onuda yaparız inş,:)

    YanıtlaSil
  5. zeytin dalı desenli objelere bayılıyorum.. Ne güzel olmuş, güle güle kullan İnşallah.. (^_^)

    YanıtlaSil
  6. After research a couple of of the weblog posts on your web site now, and I truly like your means of blogging. I bookmarked it to my bookmark web site list and shall be checking back soon. Pls take a look at my site as nicely and let me know what you think.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok değerli!
Sevgiyle kalın...
Zeynep