30.12.12

YENİ YIL KUTUSU

 Ahşap bu kutuyu elime aldığımda ne yapsam acaba diye düşündüm durdum. Ama aklımda hep kırmızıya boyamak vardı. Sonra da kırmızı oldu madem yeniyıl kutusu olsun dedim. Üzerine de aldığım  çam ağaçlı peçetenin fotokopisini çekip dekupaj tutkalı ile yapıştırdım. Kenarlarına altın sarısı ile doku yaptım. Resimlerin kenarlarından da altın sarısı boncuk boyası ile geçtim. Artık süslü kızımın takı-toka kutusu oldu. :)

6 yorum:

  1. Sevgili Zeynep ben de iadei ziyarete geldim canım yeni yıl sana ve ailene güzellikler , sağlık, mutluluk getirsin heşey istediğin gibi olsun sevgiler....

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel olmuş kızın iyi günlerde kullansın ALLAH hepimize sağlık huzur versin

    YanıtlaSil
  3. aaaaaaaa bende diyodum acaba bişi bilmiyomu :) benden daha güzl şeyler yapmışsınız yahu siz :) çok güzl beğendm bunu kırmızı kırmızı harika olmş benmde ahşap kutularım var :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayyy çok teşekkür ederimmmm ben zaten girdim bloğunuza çıkamadım bi türlü bende de bişiler var işte .;)

      Sil
    2. Valla bence çok güzl şeyler var :)

      Sil
  4. Zeynepcim bu kutu , kavanozlar , şişe ve bebek hepsi harika görünüyorlar ellerine sağlık canım. Bu aralar elimdeki işlerden dolayı pek fazla blogları dolaşamıyorum onun için yorum bırakmakta biraz geçiktim ben de toptan halledeyim dedim sevgiler hoşça kal..

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok değerli!
Sevgiyle kalın...
Zeynep