24.1.13

2. EVA BEBEĞİM !!!


 2.Eva bebeğim  ' Çilek Kız ' karşınızda . İlk eva bebeğime  göre bu biraz daha mı süslü olmuş ne  :) .. Öncelikle şunu söylemeliyim Eva ile uğraşmak çok zevkliymiş. Ortaya çıkan sonuç da  ayrıca güzel ve mutlu ediyor insanı özellikle de çocukları .Ben nette gezerken  eva bebek modellerini  gördüğümde çok özenmiş ama yapabileceğimi hiç  düşünmemiştim. Ama denemeye değer diyerek başladım. .İyi ki de başlamışım. Yapmak isteyenler içinde elimden geldiği kadar yardımcı olmak isterim. Bakalım bir dahaki sefere  nasıl bir bebek çıkıcak karşınıza  . Bu sefer faydalandığım videonun linki de aşağıda : (3 ayrı video şeklinde anlatılmış).
http://www.youtube.com/watch?v=YG3crx5N9VE



42 yorum:

  1. OooOoOOOooo bayıldım bunlara. :)

    Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Morlu olan daha tatlı sankim :) çok beğendm

    YanıtlaSil
  3. Merhaba Zeynep'ciğim ikinci bebeğin çok daha harika olmuş,zamanla videolardan vazgeçip kendi bebeklerini yapacaksın buna inanıyorum,bebekleri nasıl oturttuğumu sormuşsun,hani takı için teller satılıyor,onun en kalınından al ve bur,çöp şiş yerine onu tak,bacaklar kayıyor demişsin ,bacak için kullandığın evayı ütüyü bastırma ama evayı ütüye elinle tut,anlatabildim mi,yani kıvrılmasın yumuşasın,bir de çöp şişin ilk kısmına silikon sür,o sabit kalmasını sağlar,ama tel için aynı şeyi söyleyemiyorum,çok fazla bacakları oynatma ,tel içinde kopar çünkü,yine soruların olursa sormaktan çekinme,görüşmek üzere,sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok teşekkür ederim ne güzel aydınlattın beni :) Ben bacaklarını yaparken evayı iyice ütülüyordum. Sonrada ben kıvırana kadar sertleşiyordu. Şimdi anladım sadece yumuşatacağım bundan sonra tekrar teşekkür ederim..

      Sil
    2. Canım çok teşekkür ederim ne güzel aydınlattın beni :) Ben bacaklarını yaparken evayı iyice ütülüyordum. Sonrada ben kıvırana kadar sertleşiyordu. Şimdi anladım sadece yumuşatacağım bundan sonra tekrar teşekkür ederim..

      Sil
  4. Preciosas tus muñecas, te han quedado muy bonitas.
    Besos desde España

    YanıtlaSil
  5. sevgili zeynep
    merhabalar oncelikle bebegine bayildigimi soylemek isterim...
    cok hos,sirin bir calisma olmus
    ellerine saglik

    blogun hakikaten renkli tatlardan olusmus:)
    sevgiler bahcemden

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için sizi burda görmek ne güzel :)

      Sil
  6. Zeynepciiiim, iyi ki uyardın beniiii... yoksa bu şirinliği kaçıracaktım, canım yaaa nasıl da güzel yapmışsın, yüz ifadesi, kıyafeti, saçları, patikleri.... herşeyiyle mükemmel olmuuuş, bayıldım, çok sevdim, emeğine sağlık :)

    YanıtlaSil
  7. Yazılarının altına paylaşım butonlarını eklesene, face de filan paylaşalım....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağol Banu Ablacım evet bende düşünmüşdüm paylaşım butonu eklemeyi ama üzerine düşmedim. Hemn bir gözatayım .

      Sil
  8. Harika olmuş Zeynepcim bayıldım..

    YanıtlaSil
  9. Merhaba ...bloglar arası dolaşırken iyi ki yolum buraya düşmüş..Bebeklerinize bayıldım..Neyden yaptığınızı anlamaya çalıştım ...sonra eva dünyasına girip ne olduğunu öğrendim :) eva alıp bir şeyler denemek için sabırsızlanıyorum..umarım becerebilirim..çok teşekkürler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim güzel yorumunuz için tabi ki yapabilirsiniz. Bende becerebilir miyim acaba diye başladım bu işe ama arkası geliyor. Hoşçakalın

      Sil
  10. Ben de geldiiiimmm :) Ve bu eva bebeklere bayıldım :) Ben hep A4 boyutunda buluyorum bu malzemeyi metre ile nereden alabilirim ki ?
    Bana mail adresinizi bildirebilir misiniz rica etsem :) Tecrübelerden faydalanmak isterim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar hoşgeldiniz bloğuma çok mutlu oldum A4 boyutu haricinde ben 2 renk aldım sadece daha büyük boyutta ama metre ile değil onlarında belli bir boyu var renkli karton boyu gibi :) mail adresim zeynepercannet@hotmail.com

      Sil
  11. Bu arada benim de adım ZEYNEP :)

    YanıtlaSil
  12. Çok tatlı olmuş bebeğiniz Zeynep hanım. Ellerinize sağlık. Kızım görmesin bebeğinizi ilham alıp derslerini bırakabilir:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için . Benim kızımda bayılıyo bu bebeklere bakalım şimdi 1 tanede oğluma yapıcam .

      Sil

Yorumlarınız benim için çok değerli!
Sevgiyle kalın...
Zeynep