1.4.13

EVA BEBEKLERİM ARTIK SATIŞTA !!!!


Evadan bebek nasıl oluyor diye başlayıp sonra bende hobi haline gelen ve bu zamana kadar zevk için yaptığım bebeklerim artık satışta . Etrafımdaki kişilerin başta sevdiklerim olmak üzere görüp herkesin dikkatini ve beğenisi çeken bebeklerimi bundan böyle sipariş üzerine de yapmaya karar verdim.Başta annem olmak üzere buna vesile olan  aklıma bu fikri koyan  :) ve benim çok sevdiğim ilk bebeklerimi alan arkadaşlarıma buradan çok teşekkür ediyorum. Dilerim onlar bana benimde bebeklerim onlara bol şans getirir.Canım arkadaşlarım iyi ki varsınız !!! Sevgili blog arkadaşlarım sizlerin bu konudaki görüşleri ve yorumları benim için çok değerli !!!

                          

16 yorum:

  1. Merhaba Zeynep Hanım
    Bence çok iyi yapmışsınız satmaya başlamakla çok güzel çocuk odası süsleri olur bence eva bebeklerden. Tüllerle yada kumaşlarla da kombinleyerek yapılabilir mi acaba . Bir fikir olarak tabiki çok çok sevinmliler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için.Tabi ki olabilir tüllerle kumaşlarla da süslenebilir. Ben yakın zamanda başladım bu hobiye ama aklıma sürekli fikirler geliyor bakalım ilerleyen zamanlarda göreceğiz.

      Sil
  2. Harikasın canım..
    Allah bol bereketli satışlar nasip etsin inşallah..
    Bebeklerin çok güzel.. talep oldukça farklı fikirler gelecek sana ve farklı tasarımlar çıkacak ortaya..
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim teşekkür ederim. Amin inşallah ... Bu bebekleri yaparken kendim mutlu olduğum gibi artık umarım çevremdekileri de mutlu edebilirim. Sevgiler, öpüyorum .

      Sil
  3. Hayırlı olsun canım Allah bereketli kazançlar nasip etsin inşallah:))) bende amigurumi bebeklerimi blogdan Ayçanın ısrarlarıyla satmaya başlamıştım sağolsun o beni bu konuda çok destekledi... Blogunu kızıma göstereyim beğendiği bir bebeği almak isterim en yakın zamanda:)))) sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok teşekkürler aminnnn inşallah Allah hepimizin yüzünü güldürsün çünkü hepimiz kendi çabalarımızla bir şeyler üretmeye çalışıyoruz. Yaptıklarımız beğenildikçe de mutlu oluyoruz değil mi :) Kızın için de seve seve nasıl bir bebek isterse yaparım canım sevgiler....

      Sil
  4. Hayırlı olsun Zeynepciğim, çok iyi olmuş, ustalaştın sen artık bu konuda, verimli satışlar dilerim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ziyaretinize çok mutlu oldum . Sürekli sizin çalışmalarınızı takip edip örnek alan biri olarak sizden böyle bir yorum almak beni çok motive etti şimdi :)

      Sil
  5. bunlar çok cici yine valla imreniyorum size :) çok güzeller bende yakında evaya el atsam iyi olur ama ben böyle şeyler yapamıyorum figürler yapıyorum ancak

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Birgülcüm çok teşekkür ederim canım sende bloğunda harikalar yaratıyorsun sürekli takip ediyorum seni çok sık yorum yazamasamda eminim sen evadan da çok güzel ciciler yaparsın.

      Sil
  6. canım bol kazançlar,sessizliğinin sırrı belli oldu.

    YanıtlaSil
  7. Son preciosas, me ha llamado la atención los zapatos, los haces con media bola? Besos

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Muchas Gracias pies de bolas de espuma :)Besos desde Turkey...

      Sil
  8. hayırlısı olsun Zeynepcim bol kazançlar dilerim. Çocukların sevdiği karekterleride işleyebilirsin bence güzel olur tingırbeli denesene...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağol Meralcim başladık bakalım hayırlısı :)evet aklıma sürekli fikirler gelip duruyor sevgiler canım...

      Sil

Yorumlarınız benim için çok değerli!
Sevgiyle kalın...
Zeynep