24.4.13

RENK RENK SABUNLAR


Sevdiğim bir arkadaşım için sürpriz olarak hazırladığım peçete dekupajlı mis kokulu sabunlar. Eğer sizde yapmak isterseniz Kategoriler Bölümünden peçete dekupajını tıklayarak önceki anlatımlarıma ulaşabilirsiniz.

10 yorum:

  1. Çoook şekerler.. ellerine sağlık canım benim..

    YanıtlaSil
  2. çok güzel olmuşlar bayıldım bende ne zamandan beridir sabunları renklendirmek istiyorum ama bir türlü fırsat bulamadım:)))arkadaşın güzel günlerde kullansın inşallah..

    YanıtlaSil
  3. oy oy oyy.. çok çıtı pıtılar iyi günlerde kullanır arkadaşın İnşallah, eline sağlık canımcım.. (^_^)

    YanıtlaSil
  4. çok tatlılar :) hangi marka sabunla yaptın?? benim baktığım sabunların çoğunda marka baskısı derin olduğundan peçeteler hoş durmuyacağını düşündüm henüz istediğim gibi sabun bulamadım.. Şimdiden teşekkürler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için :) Beyaz sabun olduktan sonra çoğunu denedim Duru ,fax son olarak Bim den aldım Işıl marka sabunları malesef baskıları derin oluyor ben bıçakla iyice gidene kadar uğraşıyorum ama sanki Bim in sabunlarında biraz daha hafif geldi baskı deneyebilirsiniz.

      Sil
  5. Very very nice.!
    Best regards from Spain.

    YanıtlaSil
  6. Merhabalar,
    Bloğunuzu sabun süsleme örnekleri ararken çok tesadüfen buldum ama iyi ki bulmuşum tam yerine gelmişim. Dekupajlarınız harika.. Ben de yeni yeni dekupaj çalışmalarına başladım kendi kendime öğrenmeye çalışıyorum. Bundan böyle de bloğunuzu büyüek bir merakla takip edeceğim..
    Ben de sizi benim bloğuma bekliyorum. Eğer buyurur gelirseniz çok çok sevinirim..:))
    Çok çok selam ve sevgilerimle..:))
    http://kediminhobidefteri.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim ziyaretiniz ve güzel sözleriniz için hoşgeldiniz bloğuma tabiki bende gelirim sizi ziyarete :) sevgiler...

      Sil

Yorumlarınız benim için çok değerli!
Sevgiyle kalın...
Zeynep