5.6.13

YILMAZ BÜYÜKERŞEN BALMUMU HEYKELLER MÜZESİ'DEN FOTOĞRAFLAR (TÜRKİYE'DE İLK )


 Haftasonu ziyaret ettiğimiz Balmumu Heykeller Müzesinden sonra Yılmaz Büyükerşen'e bir kez daha hayranlık duydum . Müzeye girdiğim anda büyülendim ve tüm heykelleri hayranlıkla seyrettim. Dünyanın pek çok ülkesinde bulunan Madame Tussauds Müzesinin Türkiye'de ki ilk  ve tek örneği olan müzenin açılışı 18 Mayıs 2013' de yapıldı. Müzede Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen'in Eskişehir Büyükşehir Belediyesine bağışladığı tarihi karakterler ile yerli ve yabancı toplam 160 ünlü  heykel bulunmaktadır.Mutlaka görülmesi gereken bir müze olduğunu düşündüğüm için bloğumda paylaşmak istedim.. Hele ki ülkemizin en çok ihtiyacı olduğu şu günlerde  şehrimize pek çok güzellikler katan sayın başkanımız Yılmaz Büyükerşen'i   ve Onun gibi değerli büyüklerimizi Allah başımızdan eksik etmesin.








 
 
                                                 


Fotoğraflardaki küçük kız da benim prensesim. Malesef 2 hafta önce kolumuz kırıldı ve alçıda inşallah karne ile beraber alçımızda çıkacak.

8 yorum:

  1. Büyükerşen gerçekten Eskişehir'e çok şey kattı, şanslısınız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet gerçekten çok şanslıyız Eskişehir bambaşka bir şehir oldu .

      Sil
  2. IYI KANDILLER CANIM

    BANADA BEKLRIM SEVGILER:)

    YanıtlaSil
  3. Gracias por tu visita ...thanks for your visit to my blog !
    Best regards!
    Entiendes español ? understand spanish?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hola Kitty !! muchas gracias my english is good but spanish is very little just i try to understand . :)

      Sil
  4. Kandilin kutlu olsun kızınada geçmiş olsun inşallah iyisinizdir müzeyi gezmişsin biz gezemedik heykellerde güzel olmuş sayande gördük eline sağlık resimleride güzel çekmişsin selamlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım daha iyiyiz çok şükür sende git gör mutlaka özellikle Merve'nin o güzel heykelleri fotoğraflaması lazım öpüyorum sevgiler ..

      Sil

Yorumlarınız benim için çok değerli!
Sevgiyle kalın...
Zeynep