11.4.13

BANA GELEN SÜRPRİZ HEDİYELERİM :)

Sevgili blog arkadaşım Öznur  ' dan gelen sürpriz hediyelerim . Yaptığı güzel çalışamaları için sık sık ziyaret ediyordum bloğunu. Kendi hazırladığı  kitap ayraçlarına  da bayılmıştım ve denemek istediğimi söyleyince   işte bu sürpriz hediyelerle karşılaştım . Bana çok güzel bir jest yaparak hem hazırladığı ayraçlardan hemde el emeklerinden hediye etti.Bloğumdan da  da kendisine teşekkür etmek istedim o güzel yüreğine ve beni çok mutlu eden hediyelerine . Henüz tanışmadıysanız   sizde Öznurun Dünyasına bir göz atın derim.
http://znurundunyasi.blogspot.com/



9 yorum:

  1. İyi günlerde kullan hediyelerini öptüm canım

    YanıtlaSil
  2. Çok incedir Öznurcum..
    Canım benim iyi günler de kullan hediyelerini...

    YanıtlaSil
  3. Zeynep'cim çok teşekkür ederim güzel sözlerin için çok sağol blogunda gönderdiklerimi yayınlayarak beni hem mahçup ettin hemde mutlu ettin seni tanıdığım için çok mutluyum:)))
    Demet'cim sanada çok teşekkür ediyorum insanın uzaklarda güzel dostlarının olduğunu bilmesi çok güzel sizleri seviyorum:))))))

    YanıtlaSil
  4. Hepside çok cici Öznur ablamın eline sağlık ayraçlardan bikaçını görmemiştim şimdi gördm çok güzel olmuşlar sizde güle güle kullanın Zeynep hanım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin çıkarttırdığın resimler onlar Birgül'cüm :))))

      Sil
  5. Sevgili blog arkadaşlarım güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim iyi ki tanımışım sizi iyi ki varsınız sevgiler....

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok değerli!
Sevgiyle kalın...
Zeynep