9.1.14

ESKİŞEHİRLİ BLOGGERLAR BULUŞTUK :) BOL BOL FOTOĞRAF ÇEKİNDİK ...


Eskişehirli blog arkadaşlarımızla uzun zamandır aklımızdaydı buluşup tanışmak. Sonunda kısmet oldu geçtiğimiz pazar günü 05 Ocakta güzel bir mekanda Volvoks Cafe' de buluştuk tanıştık. Hoş sohbet keyifli bir gün geçirdik. Ahh bir de hasta olmasaydım . :( Hayatımda ilk defa bu kadar ağır bir grip geçirdim ve birkaç gün yataktan çıkamadım. Neyse ki biraz geç de olsa arkadaşlarıma katıldım eğer orada olmasaydım çok üzülürdüm herhalde. Biz zaten 3 arkadaş önceden ahşap boyama kursunda tanışmıştık . Sonra 5 olduk. Şimdi diğer arkadaşlarımı da tanıdığım için çok mutlu oldum . Hepsi birbirinden tatlı güler yüzlü hoş sohbet kişilerdi . Bu organizasyonun olmasında emeği geçen tüm arkadaşlarıma ayrıca sponsorları ayarlayıp buluşmamızda  öncelik sağlayan Serap arkadaşımıza çok teşekkürler..




Pastalar kesilip yendi. Gülnur arkadaşımızın hazırladığı bu tatlı kavanozlar çekilişle sahiplerini buldu.
İsim kartlarımızı Handan arkadaşımız hazırlamış. Hepimiz çok sevdik emeğine sağlık..

Biz de önceden tanışan 3 arkadaş Merve , Nevin ve ben kendi ellerimizle arkadaşlarımıza minik hediyeler hazırladık. İnşallah beğenmişlerdir. 



Sponsorumuz ;
FRESH LINE   dan gelen ürünlerimizi de arkadaşlarıma ben dağıttım . Bir süredir kız kardeşim bu firmada çalışıyor. Onun sayesinde bende bu güzel ürünleri  tanıdım ve bir süredir çok severek kullanıyorum . Kendilerine bu buluşmada bize sponsor olabilir misiniz diye danıştığımda bize bu güzel hediyeleri hazırlamışlar.  Hepimiz nasıl mutlu olduk anlatamam. Ben herkesin bu doğal ürünleri  tanımasını istiyorum . Kullanmaya başladığınız da vazgeçemiyorsunuz. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Eskişehir NEO AVM ' de hizmet veriyorlar ..Buradan bilmeyenlere duyurulur :)


AYRICA DİĞER SPONSORLARIMIZ  ; DR.OETKER, ESTUZ , DORE ÇORAP VE SHOW TASARIM(TATLI TELAŞLAR ) 'A GÜZEL HEDİYELERİ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

KATILIMCI BLOGGER ARKADAŞLARIMIZ :
http://pamuksekerhobi.blogspot.com/
http://gooogoook.blogspot.com/
http://baliketliamaguzelhatun.blogspot.com/
http://melislicious.blogspot.com/
http://bakimlikedi.blogspot.com/
http://nursbutik.blogspot.com/
http://nowacraft.blogspot.com/
http://tasarimkaravani.blogspot.com/
http://balansvemanevraa.blogspot.com/
http://ofissstyle.blogspot.com/
http://rengarenktatlar.blogspot.com/
 Bir sonraki buluşmada görüşmek dileğiyle.....

22 yorum:

  1. harika bir gündü Zeynep Hanım, çok çok memnun oldum sizi de tanıdığıma! blogunuzu daha önceden bilmediğim için de üzüldüm aslında, inanılmaz güzel paylaşımlarınız var...
    O tatlı el emeği magnetinizi de çook sevdim, ellerinize sağlık, sizin tasarımlarınızdan bir hatıra oldu bizlere... Fresh line ürünleri ise bir harika, daha önceden çok sınırlı birkaç ürününü denemiştim, ama harika bir marka, şimdi birçok ürününü deneme şansımız olacak, çok mutlu oldum çok teşekkür ederim:))))
    Tekrar görüşmeyi sabırsızlıkla bekliyorum!
    sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Bende çok memnun oldum canım iyi ki tanımışız birbirimizi . Güzel sözlerin için de ayrıca teşekkürler :) Fresh line ürünlerini çoğunuz biliyormuşsunuz ama Esparktan taşındıktan sonra kapandığını düşünmüşsünüz bende çok sevindim şimdi tekrar sizi bilgilendirdiğim için hediyelerinizi güle güle kullanın . İnşallah çok zaman geçmeden tekrar buluşmak dileğiyle sevgiler....

    YanıtlaSil
  3. Oooh, ne güzel eğlenmişsiniz..Eskişehir güzel şehir, sizler ondan da güzelsiniz...

    YanıtlaSil
  4. Zeynep Hanımcığım, tanıştığımıza çok sevindim. Bloğuna da keşke daha önce rastlasaydım. Çok marifetlisin, harika işler yapıyorsun. Hediyeler için çok teşekkürler, özellikle el emeğin olan çok şeker.
    Fazla uzatmadan tekrar görüşmek dileği ve sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için bende sizin bloğunuzu tanımış oldum . Hediyelerinizi güzel günlerde kullanın inşallah beğenmenize çok sevindim . Görüşmek üzere sevgiler...

      Sil
  5. çok güzel bir gündü gerçekten magnet için de tekrar teşekkürler,yeniden görüşmek üzere sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim güzel günlerde kullanın küçük bir hediye sadece tekrar görüşmek dileğiyle
      sevgiler...

      Sil
  6. Zeynep'ciğim ne güzel olmuş ya ben de bu sene orada olsam muhakkak katılırdım tüm arkadaşlara sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Hamracım ne güzel olurdu seninle de tanışmış olurduk olsun belki bir daha ki buluşmada burada olursun sende katılırsın ..

      Sil
  7. Zeynep ablacığım çok güzel bir gündü bu sayede sizin gibi bir çok güzel insan tanıdım :) O güzel hediyeler için çok teşekkür ederim ve sayenizde yeni bir cilt bakım markasıyla da tanışmış oldum :) Yeniden görüşmek üzere.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım hepimiz için çok güzel bir gün oldu . Hediyelerini güzel günlerde kullan rica ederim ne demek..
      görüşmek dileğiyle sevgiler....

      Sil
  8. ! Hi my friend! Not quite understand is your excuse my language!
    kisses wrapped in lots of hugs!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hi Anaisa ! in my city all the blog writers women met in a cafe and spent good time :)
      i kissed you too ...:)

      Sil
  9. Çok keyifli birgündü bende teşekkür ederim hem katıldığınız için hemde çok cici hediyeleriniz için.İnşallah en yakın zamanda tekrar görüşürüz.
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim ne demek güzel günlerde kullanın tekrar görüşmek dileğiyle ....
      sevgiler

      Sil
  10. Noel babalı magnate benim çocuklar bayıldı Zeynep hanım ellerinize sağlık. Böyle güzel insanlar tanıdığım için ne mutlu bana :)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sevindim Nur Hanım bende çok memnun oldum tanıştığımıza
      hoşçakalın...

      Sil
  11. Ne güzel yapmışsınız canım ben burada sadece birtane blog arkadaşımla tanışabildim iki yıldır görüşüyoruz hatta evlendi bana komşu geldi:)))) kendi adıma söyleyebilirimki blog arkadaşlarım bazen yanıbaşımdaki insanlardan daha dost sen ve diğer arkadaşlarım gibi.... dostluklarımızın daim olması dileğiyle çok öpüyorum seni

    YanıtlaSil
  12. Çok haklısın Öznurcum bizler herahlde internetten tanışıp dost olabilmenin en güzel örneğiyiz.... canım benim bende çok öpüyorum seni :)

    YanıtlaSil
  13. merhaba zeynep hanım :) size bir mail attım hotmail.com uzantılı mail adresinize acaba geri dönüş yapar mısınız. bu arada ne güzel bir buluşma olmuş umarım tekrar yaparsınız ben de katılmayı çooook isterim :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok değerli!
Sevgiyle kalın...
Zeynep