7.11.13

FİLLİ PEÇETEDEN AHŞAP KUTUYA DEKUPAJ :)



Nasıl da özlemişim ahşap boyamayı . Geçen yıl devamlı ahşap boyama kursuna gitmiştim.  Ama bu sene hem eva bebeklerimden hem de çocuklardan fırsat bulamamıştım kursa katılmaya. Neyse ki dün kendime vakit ayırdım ve kursa katıldım. Oraya gidince hem hocamın, arkadaşlarımın hoş sohbetlerini  hem de oranın kendine has  ahşap ve boya kokusunu nasıl da özlediğimi fark ettim. İşte bu kutuda aklımda hiç bir fikir yokken birden ortaya çıkıverdi. Benim çok hoşuma gitti . Umarım sizlerde beğenirsiniz.

 Ahşap  kutumuzun ilk hali . 1 kat boyadıktan sonra güzelce sünger zımpara ile zımparalandı. Sonra 2. ve açık renk olduğu için iyice kapansın diye 3. kat boyası da atıldı.









Peçetemizden istenilen yerler kutuya göre kesildi.
Peçetenin en üst katı dekupaj için ayrıldı ve dekupaj
tutkalı ile kutu üzerine aktarıldı.Yapanlar bilir peçete dekupajı yapmak resim dekupajı yapmaktan daha zor. Çünkü peçete çok hassas olduğu için transfer aşamasında çok kolay yırtılabiliyor. Bu yüzden yavaş hareket etmek ve biraz sabır gerekiyor :). Tüm bu işlemlerden sonra da 2 kat  da vernikledim. Şimdi hediye edilmek üzere bir kenarda bekliyor.





8 yorum:

  1. Ellerine sağlık Zeynepcim,nasıl güzel olmuş.. Ben de kurslara katılamasamda evde kendi çapımda yaptığım boyama denemelerimi özlüyorum, boya kokusu bağımlılık yapıyor sanırım :)))
    Çok öpüyorum seni...

    YanıtlaSil
  2. Ne güzel peçete ve sarıya ne çok yakışmış...Ellerine sağlık, çok zarif olmuş çoookkk

    YanıtlaSil
  3. Harika olmuş ellerine sağlık... çok beğendim :)

    YanıtlaSil
  4. Hello friend cute! ... How nice that you have been jeweler! Luxury! 're amazing! ... you are great! ... is a pleasure to visit you!
    kisses wrapped in lots of hugs!

    YanıtlaSil
  5. PRECIOSO TU TRABAJO.... ME ALEGRO DE SALUDARTE.

    YanıtlaSil
  6. Eline sağlık güzel olmuş çok beğendim

    YanıtlaSil
  7. Canım çok güzel olmuş ellerine sağlık keşke bende katılabilsem böyle kurslara.... kızım küçükken hafta sonları onunla birlikte ahşap boyama kursuna gitmiştik bir zamanlar dediğin gibi herkes aynı anda bişeyler boyayınca çok daha zevkli ve keyifli oluyor...
    Baykuşlara takmışsın bu ara baykuşlu anahtarlığın olmazsa olmaz hayatım adresin mailimden silinmiş tekrar bana gönderirsen sana baykuşlarımdan göndermek isterim....
    çok öpüyorum seni..

    YanıtlaSil
  8. Çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok değerli!
Sevgiyle kalın...
Zeynep