6.5.14

ANNELER GÜNÜ HEDİYELEŞME ETKİNLİĞİ

Bir süre önce çok sevdiğim blog arkadaşlarımdan   ÖZNUR'UN DÜNYASI  anneler günü dolayısıyla hediyeleşme etkinliği düzenledi. Esasen biraz yoğun çalıştığım için daha önce bu gibi etkinliklere pek katılamadım. Ama canım arkadaşım seni çok sevdiğim için senin hazırladığın bir etkinlikte olmak istedim ve iyi ki de olmuşum. . Gelelim benim güzel hediyelerime. İnsanın çok tanımadığı birinden sürpriz hediyeler alması nasıl güzel bir duygu anlatamam.. Ben KIZIMIN CİCİLERİ bloğunun sahibesi Sevgili Emine Hanım'la eşleşmiştim ve karşılıklı  hediyelerimizi bugün almış olduk. Hepsi birbirinden güzel  el emeği göz nuru.... Kendisine tekrar çok teşekkür ederim. Ellerine emeğine sağlık.Canım arkadaşım Öznur' a da bu güzel etkinliği için çok teşekkür ederim. 

Oğlumla birlikte açtık paketleri ve  görür görmez '' anne galiba bu ayakkabılar benim için'' dedi  :)
 Kızım şalına bayıldı. Çok şık çok zarif gerçekten .
Bu tatlı çiçek kutusunun içinden böyle zarif şık bir küpe kolye takımı çıktı. Bayıldım ...:)
 Bu sevimli ayıcıkları da çocuklar hangimizin rafında duracak diye anlaşmaya çalışıyorlar :)
                                                         
Tatlı oğluşum hemen örgü ayakkabılarını giydi ve annesine poz verdi . Yandaki foto da ''ayy bu çikolata da benim galiba'' pozu  :))









Emine Hanım'ın birbirinden güzel örgü modellerini görmek için    bloğuna  ve facebook adresine bakabilirsiniz.

6 yorum:

  1. Yerim ben o yakışıklıyı :)))) canım benim hediyelerinizin hepsi birbirinden güzel Emine'nin ellerine sağlık sizde en güzel günlerinizde kullanın inşallah....seni ve kuzularını çok öpüyorum şimdiden anneler günümüz kutlu olsun:))))

    YanıtlaSil
  2. beğendiğinize sevindim Zeynep hanımcım... sizinle tanışmış olmaktan ayrıca çok mutluyum.. İnşallah memlekete gidince geleceğim ziyaretinize... sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. ayrıca öznur hanıma da tanışmamıza vesile olduğu için çok teşekkür ederim..

    YanıtlaSil
  4. ayyyy ne güzel olmş patikler en çok beğendiğim onlar oldu bende yapıyorum ya artık :) inş. bu modelden de yapmk istiyorum :)

    YanıtlaSil
  5. Güle güle kullan Zeynep Abla çok hoş hediyler.Egemeni çok öptüm.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok değerli!
Sevgiyle kalın...
Zeynep