8.5.14

EVADAN ÇİM BEBEK



Evadan bir çim bebeğimiz eksikti o da oldu sonunda .:)
Ama bu sefer kızımın okul ödevi için hazırladık bu bebeği . Öğretmenleri evde çim adam yapın diye ödev verince bizde ee neden evadan olmasın dedik ve evimizde bulunan boş konserve mısır kutusunu eva ile kapladık . Tahta bacaklar da elimizde vardı. Ayakları da yaptık bitti. Yavaş yavaş saçlarımızda çıkıyor . İşte ortaya böyle bir çim adam  çıktı. Aslında adama da pek benzemiyor . Çim kız diyelim en iyisi :) Bu arada bu proje ödevinden de 100 tam not aldık :) Ne mutlu bize değil mi....

9 yorum:

  1. Zeynep'ciğim eline sağlık Çok şirin olmuş:) Bu evanın daha nelerini yapacaksın:) harikasın. Canım instagram da var mısın? Seni bulamadım. Ben gooogoook blog olarak aldım. Sende varsan buluşalım' Sevgiler;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Handancım :) var instagram hesabım çok fazla bakamasamda ''rengarenktatlarr '' olarak kaydım var ben de şimdi bakıyorum görüşürüz canım sevgiler..

      Sil
  2. Zeynep'ciğim saçları uzadıkça kıza daha çok benzeyecek bence de kız olsun ellerinize sağlık,evadan ne olmaz ki ben daha bulamadım :)

    YanıtlaSil
  3. çocukluğm aklıma geldi :) ama bu harika olmuş normal yapıp çiçekler dikilebilir su deyince bişi olmuyomu peki zeynep abla

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Birgül'cüm henüz bir şey olmadı canım devamlı suluyoruz zaten . :)

      Sil
  4. Ne kadar sevimli olmuş Zeynep hanım elinize sağlık. Çocuklar buna bayılır :)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Harika olmuş ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  6. Güzel mesajlarınız için çok teşekkür ederim ...

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok değerli!
Sevgiyle kalın...
Zeynep